Doelgroep

Regio’s
Verdeeld over het land zijn 28 groepen postactieven “actief”.  Zij organiseren jaarlijkse bijeenkomsten en/of uitstapjes. Je kunt zelf kiezen waar je deelneemt, aanmelden als ‘lid’ is slechts bij één groep of vereniging mogelijk  i.v.m. de subsidie. Je moet jezelf aanmelden, dit gaat niet automatisch.

Waar zijn de groepen actief
De volgende groepen postactieven zijn actief:
Groningen, Friesland, Assen, Kampen, Zwolle, Twente Salland, Arnhem Douane, Arnhem/Nijmegen, Apeldoorn B/CA, Apeldoorn Automatisering,  Douane West (Schiphol), Utrecht, Alkmaar, Hoorn, Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Haaglanden, Tilburg, Rotterdam, Gorinchem, Roosendaal, Zeeland, Breda, Eindhoven, Brabant Noordoost , Venlo en Zuid Limburg.

Eigen bijdrage
M.i.v. 1-1-2018 is de regelgeving door de DG aangescherpt. Vanaf deze datum ontvangen de groepen een bijdrage voor nieuwe leden onder de voorwaarde dat er een jaarlijkse eigen bijdrage (contributie) aan de groep van minimaal € 15 wordt betaald. Na aanmelding ontvang je op enig moment van de groep zelf een verzoek tot betaling voor het volgende jaar.

Servicebureau postactieven
Sinds 2002 is er speciaal voor de postactieven binnen de belastingdienst een servicebureau. Het bureau ondersteunt de groepen administratief en logistiek daar waar nodig en is het informatiepunt voor de postactieven.
Het servicebureau postactieven is gevestigd in Apeldoorn en is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00-12.30 uur (088 156 49 03). Mailen kan natuurlijk ook naar postactieven@belastingdienst.nl.

Wanneer je het aanmeldingsformulier op de onderliggende pagina invult kan de inschrijving verwerkt worden (vergeet niet aan te geven bij welke groep jij je wilt aansluiten).